Scenes

Story Scene (unieke portretfotograaf)

Heb je zelf een verhaal te vertellen en wil je deze laten visualiseren? Of wil jij je verhaal kunnen delen met andere en bewaren voor later? Dan is de story scene het perfecte plaatje voor jou. We werken samen jouw concept uit.

Confidence Scene (Boudoir)

Deze scene gaat om het ontdekken van je vrouwelijkheid, je lichaam te aanvaarden zoals het is en je sterke punten in de verf te zetten. Het geeft je een boost van zelfvertrouwen en een feel good gevoel. En achteraf heb je beelden om lang van na te genieten.

Pets Scene (dieren fotografie)

Dieren fotografie met een beetje fantasie. Zoek je naar een unieke manier om samen met je huisdier op de foto te gaan? Dan is onze Pets Scene iets voor jullie beide. We werken samen het concept uit.

Extreme Scene (Bodypaint)

Mag het voor jou een tikkeltje meer zijn? Wat denk je van een body paint make over? Met op maat gemaakte props én hairstyling! Dit allemaal door een professionele make up artist and bodypaint artist. We bezorgen jou een adembenemende beleving met een verbluffend resultaat.

Cosplay Scene

Altijd al eens een ander personage willen zijn ? Dat kan ! Met je eigen cosplay of één uit mijn collectie. Samen gaan we een scene uitwerken dat jouw personage versterkt. Deze creëren we in de studio of op locatie.

Badass Scene (fantasie)

Kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Wil jij je innerlijke warrior laten zien? Dan is de badass scene iets voor jou! We gaan samen op zoek naar het verhaal van je innerlijke kracht en gaan deze tot leven brengen in een scene.

Personality Scene (portret)

Wie ben jij ? Wat doe jij ? Wat drijft je ? Alles samen vormt je eigenheid / persoonlijkheid en maakt je uniek. Wil je jouw gevoelens van nu, of een deel uit je leven vastleggen op foto ? Met de Personality Scene gaan we jouw eigen verhaal in scene zetten en herinneringen voor later vastleggen.

Talent Scene

Spendeer jij uren aan je sport / hobby of passie ? Blink jij in iets uit ? Heb je een talent dat je wilt tonen aan andere ? Of wil je jouw kunnen van nu, vastleggen voor later ? Laat jezelf dan uitblinken met de Talent Scene.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie Als bedrijf wil je opvallen en daardoor meer klanten krijgen. Creatieve bedrijfsfotografie is daarbij essentieel om jouw online verhaal sterk te kunnen brengen. Met mijn unieke kijk op fotografie kan ik jou hierin helpen.

Pictures that tell a story in a scene

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x