Cosplay Scene

Altijd al eens een ander personage willen zijn? Dat kan!

Met je eigen cosplay of één uit mijn collectie.

Samen werken we een scene uit dat jouw personage versterkt. 

Deze creëren we in de studio te Leuven of op locatie.

Cosplay fotograaf

Kennismaking

De keuze voor de Cosplay Scene zal vast voor jou een reden hebben.

Daarom neem ik eerst de tijd om met jou kennis te maken. Graag luister ik naar jouw personage en het doel dat je hiermee wil bereiken om zo de scene te versterken. We overlopen alles wat er nodig is om jouw character volledig tot zijn recht te laten komen. Dit kan via een online meeting of fysieke afspraak te Leuven en is kosteloos. 

Voorbereiding

Tijdens het kennismakingsgesprek komen we er achter wat we allemaal nodig zullen hebben om jouw scene te creëren. Welke outfit, attributen en eventuele locatie. Zelfs een make up artist kan geregeld worden. Alles wordt voorzien. 

Indien we gaan voor een binnen geplande scene, dan leggen we één datum vast. (In eigen studio te Leuven is mogelijk.)

Indien we gaan voor een buiten geplande scene leggen we twee datums vast. Ja twee… Want we blijven tenslotte een land waar het elke dag kan regenen. Moest de eerste dag niet kunnen doorgaan, hebben we meteen een back up. 

Cosplay fotograaf

Tijdens de scene

Spannend !

De dag van de shoot kan overweldigend aanvoelen. Dit beseffen wij, dus starten we met een gemoedelijke sfeer en nemen we je mee in hoe alles zal verlopen. Het is jouw moment, dat wij mee begeleiden. We helpen je met de styling, poses, gevoel, … Tussendoor laat ik je enkele resultaten zien zodat je mee kan volgen. Puur genieten ! En jouw personage tot leven zien komen. We staan ook steeds open voor jouw input tijdens de scene dus wees vrij deze te delen.

Na de scene

Na de scene kunnen we samen je selectie maken op groot scherm. Ik doe dit graag samen met jou zodat je mijn kennis kan gebruiken over de belichting, de details, jouw pose,… en met vier ogen zien we meer. Dit alles om voor jou tot de beste selectie te komen.

Doe je dit toch liever zelf achteraf ? Dan kan dit via een link die ik je doorstuur.

Ik ga met de selectie aan de slag en zorg voor een eindresultaat in mijn stijl via nabewerking. De afgewerkte scene wordt jou bezorgd in zowel hoge kwaliteit als social media formaat. Zo heb je steeds de beste kwaliteit van het eindresultaat voor jouw gebruik.

Cosplay fotograafIn de prijs 

  • Bij een Cosplay scène ontvang je 6 afgewerkte foto’s. 
  • Één outfit per geboekte scène. Indien je een extra outfit wenst, graag deze te bespreken tijdens het kennismakingsgesprek. 
  • De Cosplay scène is voorzien voor één persoon om de scène bij jouw personage te laten passen.
  • Past er bij jou personage echter een extra persoon ? Dan kan dit tot maximum één extra persoon. 
  • Voel je vrij iemand mee te nemen tijdens de shoot waarbij jij je goed voelt, indien je toch alleen voor de lens zou staan. 

PRIJS: 325€

Optioneel

  • Eventuele kost voor locatie wordt steeds op voorhand besproken.  

  • Extra fotos aan 30€/Stuk ( 6 stuks zijn reeds inbegrepen )

  • Make-up artiste 

  • Meerdere Cosplays 

Misschien is de Cosplay Scene niet helemaal wat je zoekt ?
Neem zeker dan eens een kijkje op de andere mogelijkheden hier.
of check het verhaal achter het teamhttps://www.youtube.com/watch?v=5ebxgXYEPx4&t=4s


Ons Verhaal

Om onszelf even voor te stellen,

Achter de camera: Steve Maes. 

Een verhaal vertellen met mijn camera en creativiteit is mijn missie. Jouw verhaal tot leven brengen is mijn passie.

Ik kan mezelf omschrijven als een creatieve duizendpoot gepassioneerd door fotografie. Deze passie is begonnen enkele jaren terug tijdens cosplay en mijn liefde voor films. Als cosplayer stond ik zelf vaak voor de lens, maar het werd snel duidelijk dat ik een andere visie had op het eindresultaat. 

In 2018 besloot ik aan de slag te gaan als fotograaf in cosplay fotografie waar ik mijn stijl ontwikkeld heb. Mijn vrouw stond geregeld voor de camera, zij was dan ook de Muze in mijn groei en heeft me op termijn vergezeld als model en Make-up Artist. 

Achter de schermen: Mieke Maes 

Als model startte ik zonder make-up. Tot ik in aanraking kwam met Make-up Artiesten en kon ervaren wat een verschil make-up kan maken qua styling en mimiek. Stilaan kocht ik mijn eigen make-up, ging ik op verschillende workshops en leerde ik veel bij van mensen rondom mij.

Ik kreeg de smaak meer en meer te pakken en besloot een Make-up Artist opleiding te volgen. Zodat ik op mijn beurt andere dames hun natuurlijke schoonheid kan weergeven. Wat bijdraagt aan een fijne fotografie ervaring.  

Net zoals wij heeft iedereen wel een verhaal te vertellen. Zin om jouw verhaal te delen? Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen.

cosplay

Cosplay Fotograaf Leuven

Stadsvest 13, 3012 Leuven

Pictures that tell a story in a scene

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x