Portfolio

Story Scene

Unieke Portret Fotograaf Heb je zelf een verhaal te vertellen en wil je deze laten visualiseren ? Of wil jij je verhaal delen met andere en bewaren voor later ? Dan is de story scene het perfecte plaatje voor jou. Samen maken we de cover van jouw boek !

Confidence Scene

Deze scene gaat om het ontdekken van je vrouwelijkheid, je lichaam te aanvaarden zoals het is en je sterke punten in de spotlights te zetten. Het geeft een boost van zelfvertrouwen en een feel good gevoel. En achteraf heb je boudoir beelden om lang van na te genieten.

Personality Scene

Unieke Portret fotografie Wie ben jij ? Wat doe jij ? Wat drijft je ? Alles samen vormt je eigenheid / persoonlijkheid en maakt je uniek. Wil je jouw gevoelens van nu, of deel uit je leven vastleggen op foto portret ? Met de Personality Scene gaan we jouw eigen verhaal in scene zetten en herinneringen voor later vastleggen.

Extreme Scene (Bodypaint)

Mag het voor jou een tikkeltje meer zijn? Wat denk je van een bodypaint make over? Met op maat gemaakte props en hairstyling! Dit allemaal door een professionele make up and bodypaint artist. We bezorgen jou een adembenemende beleving met een verbluffend resultaat.

Pets scene

Dieren fotografie met een beetje fantasie. Zoek je naar een unieke manier om samen met je huisdier op de foto te gaan? Dan is onze Pets Scene iets voor jullie beide. We werken samen het concept uit.

Cosplay Scene

Altijd al eens een ander personage willen zijn ? Dat kan ! Met je eigen cosplay of één uit mijn collectie. Samen werken we een scene uit dat jouw personage versterkt.

Talent Scene

Spendeer jij uren aan je sport / hobby of passie ? Blink jij in iets uit ? Heb je een talent dat je wil tonen aan andere ? Of wil je jouw kunnen van nu, vastleggen voor later ? Laat jezelf dan uitblinken met de Talent Scene.

Workshop Fotografie

Wil jij meer uit jouw foto’s halen? Struggle je met de instellingen van je camera, of blijf je vastzitten op Auto? Wil je meer weten hoe je modellen bij te sturen? Of ken je dat allemaal maar geraak je er niet aan uit om met natuurlijk of flits licht te werken? De 1-1 workshop is gepersonaliseerd en op maat gemaakt aan de hand van jouw kennis. Met als doel jouw foto’s naar een next level te brengen.

Bedrijfsfotografie

Als bedrijf wil je opvallen en daardoor meer klanten krijgen. Creatieve bedrijfsfotografie is daarbij essentieel om jouw online verhaal sterk te kunnen overbrengen. Met mijn unieke kijk op fotografie kan ik jou hierin helpen.

Pictures that tell a story in a scene

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x