Pets Scene (dieren fotografie)

Dieren Fotografie Leuven 

Dieren fotografie met een beetje fantasie.

Zoek je naar een unieke manier om samen met je huisdier op de foto te gaan?

Dan is onze Pets Scene iets voor jullie beide. 

Kat, hond, cavia, konijn, hamster, vogel, ..... ze zijn allemaal welkom om samen iets unieks te creëren. 


dieren fotograaf

Kennismaking

De keuze voor de Pets Scene zal vast voor jou een reden hebben.

Daarom nemen we eerst de tijd om met jou en indien mogelijk met je huisdier kennis te maken. Graag luister we ook naar jouw idee voor de dieren fotografie uit te werken. Dit kan via een online meeting of een fysieke afspraak te Leuven en is vrijblijvend. 

Voorbereiding

Tijdens het kennismakingsgesprek komen we er achter wat we allemaal nodig zullen hebben om de dieren fotografie te creëren. Welke outfit, attributen en eventuele locatie. Zelfs een make up artist kan geregeld worden.

Indien we gaan voor een binnen geplande locatie, leggen we één datum vast. (In eigen studio te Holsbeek  Leuven is mogelijk.)

Indien we gaan voor een buiten geplande scene leggen we twee datums vast. Ja twee… Want we blijven tenslotte een land waar het elke dag kan regenen. Moest de eerste dag niet kunnen doorgaan, hebben we meteen een back up. 

Dieren fotografie

Tijdens de scene

Spannend !

De dag van de shoot kan overweldigend aanvoelen. Dit beseffen wij, dus starten we met een gemoedelijke sfeer en nemen we je mee in hoe alles zal verlopen. Het is jullie moment, dat wij mee begeleiden. We helpen je met de styling, poses, gevoel, …Maar ook houden wij rekening met jouw huisdier en volgen wij zijn/haar tempo. Tussendoor laat ik je enkele resultaten zien zodat je mee kan volgen. Puur genieten !

Na de scene

Na de scene kunnen we samen je selectie maken op groot scherm. Ik doe dit graag samen met jou zodat je mijn kennis kan gebruiken over de belichting, de details, jouw pose,… en met vier ogen zien we meer. Dit alles om voor jou tot de beste selectie te komen.

Doe je dit toch liever zelf achteraf ? Dan kan dit via een linkje die ik je doorstuur.

Ik ga met de selectie aan de slag en zorg voor een eindresultaat in mijn stijl via nabewerking. De afgewerkte scene wordt jou bezorgd in zowel hoge kwaliteit als social media formaat. Zo heb je steeds de beste kwaliteit van het eindresultaat voor jouw gebruik.

Dieren fotografie

In de prijs 

  • Bij de dieren fotografie ontvang je 6 digitale afgewerkte foto’s. 
  • Één outfit per geboekte scène en de nodige attributen.
  • Mogelijk tot 1 groot huisdier of 2 kleine huisdiertjes. 
  • Voel je vrij iemand mee te nemen tijdens de shoot waarbij jij je goed voelt en jouw kan hepen met de huisdieren. 
  • Een make up artiste zorgt voor de gepaste opmaak.

PRIJS: 325€

Optioneel

  • Eventuele kost voor locatie wordt steeds op voorhand besproken.  

  • Extra fotos aan 30€/Stuk ( 6 stuks zijn reeds inbegrepen )

Dieren fotografie

Het Team

Om onszelf even voor te stellen,

Achter de camera: Steve Maes. 

Een verhaal vertellen met mijn camera en creativiteit is mijn missie. Jouw verhaal tot leven brengen is mijn passie.

Ik kan mezelf omschrijven als een creatieve duizendpoot gepassioneerd door fotografie. Deze passie is begonnen enkele jaren terug tijdens cosplay en mijn liefde voor films. Als cosplayer stond ik zelf vaak voor de lens, maar het werd snel duidelijk dat ik een andere visie had op het eindresultaat. 

In 2018 besloot ik aan de slag te gaan als fotograaf in cosplay fotografie waar ik mijn stijl ontwikkeld heb. Mijn vrouw stond geregeld voor de camera, zij was dan ook de Muze in mijn groei en heeft me op termijn vergezeld als model en Make-up Artist. 

Achter de schermen: Mieke Maes 

Als model startte ik zonder make-up. Tot ik in aanraking kwam met Make-up Artiesten en kon ervaren wat een verschil make-up kan maken qua styling en mimiek. Stilaan kocht ik mijn eigen make-up, ging ik op verschillende workshops en leerde ik veel bij van mensen rondom mij.

Ik kreeg de smaak meer en meer te pakken en besloot een Make-up Artist opleiding te volgen. Zodat ik op mijn beurt andere dames hun natuurlijke schoonheid kan weergeven. Wat bijdraagt aan een fijne fotografie ervaring.  

Net zoals wij heeft iedereen wel een verhaal te vertellen. Zin om jouw verhaal te delen?

Wij kijken er alvast naar uit je te mogen ontvangen. 

Fotograaf

Misschien is de Pets scene niet helemaal wat je zoekt ?
Neem zeker dan eens een kijkje op de andere mogelijkheden hier.
of check het verhaal achter het team

Dieren fotografie Leuven 


Pictures that tell a story in a scene

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x