Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Als bedrijf wil je opvallen en daardoor meer klanten krijgen. Creatieve bedrijfsfotografie is daarbij essentieel om jouw online verhaal sterk te kunnen overbrengen. Met mijn unieke kijk op fotografie kan ik jou hierin helpen. 

Bedrijfsfotografie die jouw onderneming doet opvallen.

Als bedrijf of als ondernemer streef je ernaar om je klanten te overtuigen van wat je aanbied. 

Met je eigen woorden en ervaring kan je dit ongetwijfeld sterk overbrengen, maar op de dag van vandaag moet je dit ook online kunnen doen. Daarbij is bedrijfsfotografie essentieel.

Ik ben Steve Maes, creatief fotograaf met een unieke kijk op fotografie en het verbeelden van een verhaal. Het verhaal van jouw onderneming is dan ook het eerste waarnaar ik ga luisteren. Door middel van creatieve bedrijfsfotografie breng ik jouw passie over naar je nieuwe klanten.

Duidelijke en opvallende beelden zorgen er namelijk voor dat klanten interesse krijgen en actie zullen ondernemen. 

Hierbij een voorbeeld van een samenwerking met CRU om hun vakmanschap weer te geven : 

Vraag je vrijblijvend gesprek nu aan

Bedrijfsfotografie


Ambacht en vakmanschap staat voor CRU centraal. Dit vertalen we in beelden door te focussen op het verhaal dat we willen brengen. CRU staat op vandaag dan ook bekend voor hun kwaliteit en kunnen. Samen gaan wij nog verdere projecten uitwerken rond hun andere vakmanschappen. 


Bedrijfsfotografie


Een ander voorbeeld is de samenwerking met Adoptiecoach Tara.  We gingen op zoek naar een creatieve manier om haar ondersteunende rol in de weg naar adoptie vast te leggen op beeld: 


Bedrijfsfotografie Leuven  

Vanuit haar ondersteunende rol als adoptie coach brengt ze van over de hele wereld mensen samen.Belgie blijft wel haar eerste focus. Dit deel wou zij dan ook benadrukken op beeld door de creatieve bedrijfsfotografie. Hieronder het resultaat daarvan: 


Bedrijfsfotografie


Wat kan ik betekenen voor jouw bedrijfsfotografie ?

Het is belangrijk dat een ondernemer groeit door goede foto's. Door het merk duidelijk over te brengen en de passie te vertalen in visuele beelden. 

Dat is dan ook exact wat ik aanbied. Of je nu een personal - sport - career coach bent of een vakman die zijn passie doorgeeft door zijn product.... Alles is mogelijk om jouw verhaal te visualiseren. 

Door mijn breed netwerk aan modellen, make up artiste, prop makers, locaties, .... maken we samen jouw passende beelden.

Heb je zelf geen idee hoe je dit visueel wil overbrengen ? Geen probleem, daar kan ik jou zeker in begeleiden door vrijblijvend met jou in gesprek te gaan. Samen zoeken we uit hoe we jouw passie of onderneming over kunnen brengen. Om daarna het geschikte concept uit te werken. 

Dit kan via een online meeting of een fysieke afspraak te Leuven, maar bij voorkeur in jouw eigen bedrijf om zo een beter inzicht te hebben waar het voor staat. 

Vraag je vrijblijvend gesprek nu aan

Wat bied ik aan: 

- Vrijblijvend gesprek over wat ik voor jouw onderneming kan betekenen.
- Uitwerken van een concept, passend bij wat je visueel wil vertellen. 
- Leveren van beelden voor elk soort media type.
- Netwerk om alles van A tot Z uit te werken.
- Unieke en opvallende beelden voor jouw bedrijf. 
 

Bedrijfsfotografie


Prijs

De bedrijfsfotografie wordt volledig op maat gemaakt. Hierop staat geen vaste prijs, alles hangt af van de noden voor jouw onderneming. 

Startprijs ter indicatie ( 400€ )

Bedrijfsfotografie Branding Leuven


Het Team

Om onszelf verder voor te stellen,

Achter de camera: Steve Maes. 

Een verhaal vertellen met mijn camera en creativiteit is mijn missie. Jouw verhaal tot leven brengen is mijn passie.

Ik kan mezelf omschrijven als een creatieve duizendpoot gepassioneerd door fotografie. Deze passie is begonnen enkele jaren terug tijdens cosplay en mijn liefde voor films. Als cosplayer stond ik zelf vaak voor de lens, maar het werd snel duidelijk dat ik een andere visie had op het eindresultaat. 

In 2018 besloot ik aan de slag te gaan als fotograaf in cosplay fotografie waar ik mijn stijl ontwikkeld heb. Mijn vrouw stond geregeld voor de camera, zij was dan ook de Muze in mijn groei en heeft me op termijn vergezeld als model en Make-up Artist. 

Achter de schermen: Mieke Maes 

Als model startte ik zonder make-up. Tot ik in aanraking kwam met Make-up Artiesten en kon ervaren wat een verschil make-up kan maken qua styling en mimiek. Stilaan kocht ik mijn eigen make-up, ging ik op verschillende workshops en leerde ik veel bij van mensen rondom mij.

Ik kreeg de smaak meer en meer te pakken en besloot een Make-up Artist opleiding te volgen. Zodat ik op mijn beurt andere dames hun natuurlijke schoonheid kan weergeven. Wat bijdraagt aan een fijne fotografie ervaring.  

Net zoals wij heeft iedereen wel een verhaal te vertellen. Zin om jouw verhaal te delen?


bedrijfsfotografie

Uniek portretfotograaf Leuven

Misschien is de Bedrijfsfotografie niet helemaal wat je zoekt ?
Neem zeker dan eens een kijkje op de andere mogelijkheden hier.

 

Pictures that tell a story in a scene

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x