Portretfotografie Mechelen

Conceptueel Portretfotografie

Of wil jij je verhaal delen met andere en bewaren voor later?

Dan is de story scene het perfecte plaatje voor jou.

We werken samen jouw concept uit!

Portretfotografie

Kennismaking

De keuze voor de Story Scene zal vast voor jou een reden hebben.

Daarom neem ik eerst de tijd om met jou kennis te maken. Graag luister ik naar jouw verhaal, wie je bent, wat je doet om zo de scene te versterken. Dit kan via een online meeting of een fysieke afspraak te Leuven / Mechelen en is kosteloos. 

Voorbereiding

Tijdens het kennismakingsgesprek komen we er achter wat we allemaal nodig zullen hebben om jouw scene te creëren. Welke outfit, attributen en eventuele locatie. Zelfs een make up artist zal geregeld worden.

Indien we gaan voor een binnen geplande scene, leggen we één datum vast. (In eigen studio te Holsbeek  Leuven is mogelijk.)

Indien we gaan voor een buiten geplande scene leggen we twee datums vast. Ja twee… Want we blijven tenslotte een land waar het elke dag kan regenen. Moest de eerste dag niet kunnen doorgaan, hebben we meteen een back up. 

Portretfotografie

Tijdens de scene

Spannend !

De dag van de shoot kan overweldigend aanvoelen. Dit beseffen wij, dus starten we met een gemoedelijke sfeer en nemen we je mee in hoe alles zal verlopen. Het is jouw moment, dat wij mee begeleiden. We helpen je met de styling, poses, gevoel, … Tussendoor laat ik je enkele resultaten zien zodat je mee kan volgen. Puur genieten ! En jouw story tot leven zien komen.

Na de scene

Na de scene kunnen we samen je selectie maken op groot scherm. Ik doe dit graag samen met jou zodat je mijn kennis kan gebruiken over de belichting, de details, jouw pose,… en met vier ogen zien we meer. Dit alles om voor jou tot de beste selectie te komen.

Doe je dit toch liever zelf achteraf ? Dan kan dit via een link die ik je doorstuur.

Ik ga met de selectie aan de slag en zorg voor een eindresultaat in mijn stijl via nabewerking. De afgewerkte scene wordt jou bezorgd in zowel hoge kwaliteit als social media formaat. Zo heb je steeds de beste kwaliteit van het eindresultaat voor jouw gebruik.

Portretfotografie

In de prijs 

  • Bij een Story Scene ontvang je 8 afgewerkte foto’s. 
  • Één outfit per geboekte scène en de nodige attributen.
  • Een make up artist zorgt voor de juiste styling. ( en de portretfotografie voor jouw foto's :D )
  • De Story Scene is voorzien voor één persoon om de scène bij jouw personage te laten passen.
  • Past er bij jouw personage echter een extra persoon ? Dan kan dit tot maximum één extra persoon. 
  • Voel je vrij iemand mee te nemen tijdens de shoot waarbij jij je goed voelt, indien je toch alleen voor de lens zou staan. 

Optioneel 

Eventuele kost voor locatie wordt steeds op voorhand besproken.  

Transport buiten regio Leuven / Mechelen 

Prijs 

395€ + 30€ \ extra foto 


Ben je een uitgeverij en ben je op zoek om ook daadwerkelijk de cover van een boek vast te leggen op foto? We werken hiervoor met een eigen team en heb een breed netwerk aan modellen en locaties om jouw cover tot leven te brengen.

Het Team

Om onszelf even voor te stellen,

Achter de camera: Steve Maes. 

Een verhaal vertellen met mijn camera en creativiteit is mijn missie. Jouw verhaal tot leven brengen is mijn passie.

Ik kan mezelf omschrijven als een creatieve duizendpoot gepassioneerd door fotografie. Deze passie is begonnen enkele jaren terug tijdens cosplay en mijn liefde voor films. Als cosplayer stond ik zelf vaak voor de lens, maar het werd snel duidelijk dat ik een andere visie had op het eindresultaat. 

In 2018 besloot ik aan de slag te gaan als portretfotografie in cosplay fotografie waar ik mijn stijl ontwikkeld heb. Mijn vrouw stond geregeld voor de camera, zij was dan ook de Muze in mijn groei en heeft me op termijn vergezeld als model en Make-up Artist. 

Achter de schermen: Mieke Maes 

Als model startte ik zonder make-up. Tot ik in aanraking kwam met Make-up Artiesten en kon ervaren wat een verschil make-up kan maken qua styling en mimiek. Stilaan kocht ik mijn eigen make-up, ging ik op verschillende workshops en leerde ik veel bij van mensen rondom mij.

Ik kreeg de smaak meer en meer te pakken en besloot een Make-up Artist opleiding te volgen. Zodat ik op mijn beurt andere dames hun natuurlijke schoonheid kan weergeven. Wat bijdraagt aan een fijne fotografie ervaring. 

Net zoals wij heeft iedereen wel een verhaal te vertellen. Zin om jouw verhaal te delen?

Portretfotografie

Misschien is de Story Scene niet helemaal wat je zoekt ?
Neem zeker dan eens een kijkje op de andere mogelijkheden hier.
of check het verhaal achter het team

Portretfotografie Mechelen

Pictures that tell a story in a scene

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x