Boudoir fotoshoot Boortmeerbeek

Een boudoir fotoshoot gaat om het ontdekken van je vrouwelijkheid, je lichaam te aanvaarden zoals het is en je sterke punten in de verf te zetten.

Het geeft een boost van zelfvertrouwen en een feel good gevoel. 

En achteraf heb je boudoir beelden om lang van na te genieten.

Boudoir Fotoshoot

Kennismaking

De keuze voor een boudoir fotoshoot zal vast voor jou een reden hebben en veel moed vergen om deze stap te zetten. Daarom gaan we eerst kennis maken met elkaar.  

Graag luister ik naar jouw verhaal en wie je bent, maar vertel ik je ook wie ik ben. Een goede klik met elkaar is namelijk zeer belangrijk voor deze scene. Voel je je toch niet goed bij mij na onze kennismaking hiervoor? Geen enkel probleem, de kennismaking blijft vrijblijvend want de juiste fotograaf vinden die jij kan vertrouwen is cruciaal bij boudoir. 

Het kennismakingsgesprek gaat fysiek door te Leuven of Boortmeerbeek en is kosteloos. Een online meeting raad ik bij deze scene niet aan.

Voorbereiding

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen wat je graag in de verf wil zetten en wat niet. Aan de hand van een moodboard schetsen we uit hoe jij het ziet en hoe ik dit voor jou kan invullen. We leggen samen een datum en locatie vast om jou te laten schitteren tijdens jouw boudoir fotoshoot. 

(In eigen studio te Leuven is mogelijk.)

boudoir fotoshoot

Tijdens de boudoir fotoshoot 

Spannend !

De dag van de shoot kan overweldigend aanvoelen. Dit beseffen wij, dus starten we met een gemoedelijke sfeer en nemen we je mee in hoe alles zal verlopen. Het is jouw moment, dat wij mee begeleiden. 

Erna wordt je verwent door een hair and make up artiste waar jij je look mee kan bepalen.

Tijdens de boudoir fotoshoot helpen we jou met poses, gevoel , … Tussendoor laat ik je enkele resultaten zien zodat je mee kan volgen. Puur genieten ! En jouw zelfvertrouwen voelen boosten :)  

Na de boudoir fotoshoot 

Na de scene kunnen we samen je selectie maken op groot scherm. Ik doe dit graag samen met jou zodat je mijn kennis kan gebruiken over de belichting, de details, jouw pose,… en met vier ogen zien we meer. Dit alles om voor jou tot de beste selectie te komen.

Doe je dit toch liever zelf achteraf ? Dan kan dit via een link die ik je doorstuur.

Ik ga met jouw selectie aan de slag en zorg voor een eindresultaat in mijn stijl via nabewerking. De afgewerkte scene wordt jou bezorgd in zowel hoge kwaliteit als social media formaat. Zo heb je steeds de beste kwaliteit van het eindresultaat voor jouw gebruik.

Boudoir fotoshoot Boortmeerbeek

Boudoir Fotoshoot

Kun jij je voorstellen er ook zo uit te zien? Dat doe je ook, wij helpen enkel jou dat te laten zien! We hebben de kennis om de beste kanten van jou naar boven te halen en helpen jou mee poseren en genieten. Samen zorgen we ervoor dat jouw foto’s gewoon stralen met vrouwelijke power!

In de prijs 

  • Bij een Confidence Scene ontvang je 8 afgewerkte foto’s. 
  • Een make up & hair Styliste. 
  • Begeleiding en support.  
  • De Confidence Scene is enkel voor één persoon om de focus volledig op jou te kunnen zetten.
  • Hierdoor is het niet mogelijk om de boudoir fotoshoot met meerdere personen te doen. 
  • Voel je wel vrij iemand mee te nemen tijdens de shoot waarbij jij je goed voelt. 

Prijs: 395€ 


Optioneel 

  • Eventuele kost voor locatie wordt steeds op voorhand besproken.  

  • Foto’s in een boudoir presentatie boek afgewerkt.

  • Extra fotos aan 30€/Stuk ( 8 stuks zijn reeds inbegrepen )

Boudoir Fotoshoot

 
Misschien is de boudoir fotoshoot Boortmeerbeek niet helemaal wat je zoekt ?
Neem zeker dan eens een kijkje op de andere mogelijkheden hier
of check het verhaal achter het team 

Ons Verhaal

Om onszelf even voor te stellen,

Achter de camera: Steve Maes. 

Een verhaal vertellen met mijn camera en creativiteit is mijn missie. Jouw verhaal tot leven brengen is mijn passie.

Ik kan mezelf omschrijven als een creatieve duizendpoot gepassioneerd door fotografie. Deze passie is begonnen enkele jaren terug tijdens cosplay en mijn liefde voor films. Als cosplayer stond ik zelf vaak voor de lens, maar het werd snel duidelijk dat ik een andere visie had op het eindresultaat. 

In 2018 besloot ik aan de slag te gaan als fotograaf in cosplay fotografie waar ik mijn stijl ontwikkeld heb. Mijn vrouw stond geregeld voor de camera, zij was dan ook de Muze in mijn groei en heeft me op termijn vergezeld als model en Make-up Artist. 

Achter de schermen: Mieke Maes 

Als model startte ik zonder make-up. Tot ik in aanraking kwam met Make-up Artiesten en kon ervaren wat een verschil make-up kan maken qua styling en mimiek. Stilaan kocht ik mijn eigen make-up, ging ik op verschillende workshops en leerde ik veel bij van mensen rondom mij.

Ik kreeg de smaak meer en meer te pakken en besloot een Make-up Artist opleiding te volgen. Zodat ik op mijn beurt andere dames hun natuurlijke schoonheid kan weergeven. Wat bijdraagt aan een fijne fotografie ervaring.  

Net zoals wij heeft iedereen wel een verhaal te vertellen. Zin om jouw verhaal te delen? Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen.

Boudoir fotoshoot Boortmeerbeek

Vraag je vrijblijvend gesprek nu aan

Boudoir fotoshoot

Boudoir fotoshoot Boortmeerbeek


Pictures that tell a story in a scene

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x