Talent Scene

Spendeer jij uren aan je sport, je hobby of passie?

Blink jij in iets uit ? Heb je een talent dat je wil tonen aan andere?

Of wil je jouw kunnen van nu, vastleggen voor later?

Laat jezelf dan uitblinken met de Talent Scene.

talent

Kennismaking

De keuze voor de Talent Scene zal vast voor jou een goede reden hebben.

Daarom neem ik eerst de tijd om met jou kennis te maken.

Graag luister ik naar de oorsprong van jou passie en talent. Hoe je hierin gestart bent en wat jou verder heeft doen groeien. Dit alles om zo de scene te doen versterken. De kennismaking kan via een online meeting of een fysieke afspraak te Leuven en is kosteloos.

Voorbereiding

Tijdens het kennismakingsgesprek komen we er achter wat we allemaal nodig zullen hebben om jouw talent in de verf te zetten. We bespreken de outfit, attributen en eventuele locatie. Zelfs een make up artist kan geregeld worden indien dit in jouw scene zou passen.

Indien we gaan voor een binnen geplande scene, leggen we één datum vast. (In eigen studio te Leuven is een  mogelijkheid.)

Indien we gaan voor een buiten geplande scene leggen we twee datums vast. Ja twee… Want we blijven tenslotte een land waar het elke dag kan regenen. Moest de eerste dag niet kunnen doorgaan, hebben we meteen een back up.

talent

Tijdens de scene

Spannend !

De dag van de shoot kan overweldigend aanvoelen. Dit beseffen wij, dus starten we met een gemoedelijke sfeer en nemen we je mee in hoe alles zal verlopen. Het is jouw moment, dat wij mee begeleiden. We helpen je met de styling, poses, gevoel, … Tussendoor laat ik je al enkele resultaten zien zodat je mee kan volgen. Puur genieten ! En jouw passie tot leven zien komen.

Na de scene

Na de scene kunnen we samen je selectie maken op groot scherm. Ik doe dit graag samen met jou zodat je mijn kennis kan gebruiken over de belichting, de details, jouw pose,… en met vier ogen zien we meer. Dit alles om voor jou tot de beste selectie te komen.

Doe je dit toch liever zelf achteraf ? Dan kan dit via een link die ik je doorstuur.

Ik ga met de selectie aan de slag en zorg voor een eindresultaat in mijn stijl via nabewerking. De afgewerkte scene wordt jou bezorgd in zowel hoge kwaliteit als sociale media formaat. Zo heb je steeds de beste kwaliteit van het eindresultaat voor jouw gebruik.


talent

In de prijs 

  • Bij een Talent Scene ontvang je 8 afgewerkte foto’s. 
  • Één outfit per geboekte scene. Indien je een extra outfit wenst, graag deze te bespreken tijdens het kennismakingsgesprek.
  • De Talent Scene is voorzien voor één persoon om de scene bij jouw talent te laten passen.
  • Deel jij jou talent met nog iemand anders ? Dan kan dit tot maximum van één extra persoon. 
  • Voel je vrij iemand mee te nemen tijdens de foto shoot waarbij jij je goed voelt. 

Prijs 

295€ +30€ \ extra foto 


Optioneel 

  • Make up artist
  • Eventuele kost voor locatie wordt steeds op voorhand besproken.  

Studio Locatie: Gobbelsrode 164, 3220 Holsbeek ( Leuven )

Misschien is de Talent Scene niet helemaal wat je zoekt ?
Neem zeker dan eens een kijkje op de andere mogelijkheden hier.
of check het verhaal achter het team.

Het Team

Om onszelf even voor te stellen,

Fotograaf

Achter de camera: Steve Maes. 

Een verhaal vertellen met mijn camera en creativiteit is mijn missie. Jouw verhaal tot leven brengen is mijn passie.

Ik kan mezelf omschrijven als een creatieve duizendpoot gepassioneerd door fotografie. Deze passie is begonnen enkele jaren terug tijdens cosplay en mijn liefde voor films. Als cosplayer stond ik zelf vaak voor de lens, maar het werd snel duidelijk dat ik een andere visie had op het eindresultaat als fotograaf. 

In 2018 besloot ik aan de slag te gaan als fotograaf in cosplay fotografie waar ik mijn stijl ontwikkeld heb. Mijn vrouw stond geregeld voor de camera, zij was dan ook de Muze in mijn groei en heeft me op termijn vergezeld als model en Make-up Artist. 

Achter de schermen: Mieke Maes 

Als model startte ik zonder make-up. Tot ik in aanraking kwam met Make-up Artiesten en kon ervaren wat een verschil make-up kan maken qua styling en mimiek. Stilaan kocht ik mijn eigen make-up, ging ik op verschillende workshops en leerde ik veel bij van mensen rondom mij.

Ik kreeg de smaak meer en meer te pakken en besloot een Make-up Artist opleiding te volgen. Zodat ik op mijn beurt andere dames hun natuurlijke schoonheid kan weergeven. Wat bijdraagt aan een fijne fotografie ervaring.  

Net zoals wij heeft iedereen wel een verhaal te vertellen. Zin om jouw verhaal te delen? Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen.

talent

Talent Scene Leuven 

Pictures that tell a story in a scene

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x