Art of Movement Photography Workshop

ART OF MOVEMENT Photography Workshop 

Wanneer?

Zondag 22 Mei 2022 van 10:30-13:30 en van 14:30 tot 17:30

Waar?

Op een nog geheime unieke locatie regio Breda ( foto's hieronder zijn vanop de effectieve locatie )

Wat?

Fotografie portfolio en netwerk event met 4 danseressen, 1 unieke locatie, jurken, attributen, make up artisten en fotografie begeleiding

Voor wie?

Fotografen die hun netwerk en portfolio willen uitbreiden


Make up artistes : 

- Mieke Maes

- Lieve Humbeeck 


Fotografie begeleiding

Door The Vigilante photography word je begeleid in sturing met danseres, belichting ( natuurlijk licht ) en omgaan met beweging in je camera. 


Prijs

Voorzien in de prijs van 175€

- 3 uur fotograferen in kleine groepjes van max 2 fotografen per danseres 

- 4 danseressen ( door een rotatiesysteem zal je met elke danseres kunnen shooten )

- Unieke prachtige locatie 

- Parking ter plaatse 

- Make up artist die de danseressen opmaakt 

- Jurken en attributen 

- Hapjes en drankjes 

- Fotografie begeleiding 

- Behind the scenes opnames voor ieders portfolio 

- Gebruik van de genomen foto's 

- ( Toilet is ter plaatse beschikbaar )


Zin om mee te doen? 

Kijk hieronder voor meer info of schrijf je hier meteen in.

 Inschrijving 


Locatie:

Exacte adres wordt gedeeld na inschrijving ( ligging Noord-Brabant ) 

Deze Locatie wordt een unieke shoot beleving aangezien deze kort na de workshop niet meer zal bestaan. 

Wees er dus nog snel bij.


workshop fotografie

workshop fotografie

workshop fotografie

Al reeds overtuigd? Schrijf je hier in

Danseressen:

Joyce Schaftlein: 

https://www.instagram.com/joyce_schaftlein/

Introductie: 

Mijn naam is Joyce Schäftlein. Ik ben inmiddels alweer 28 jaar oud en woon met mijn twee katten en twee huisgenootjes in het mooie Utrecht. Sporten, dansen en bewegen is altijd een grote passie van mij geweest. Helaas heb ik naar eigen zeggen, te weinig tijd gehad om al deze passies optimaal te ontwikkelen. Vanaf 4-jarige leeftijd ben ik begonnen met gymnastiek, wat later een passie voor turnen werd. Dit heb ik vol gehouden tot ik 14 jaar was, waarna ik de overstap heb gemaakt naar Streetdance. Echter greep dit niet compleet mijn hart, waarna ik mijn ultieme passie vond in het combineren van dans en turnen in de vorm van (sportief) paaldansen. Dit is dan ook al ruim 10 jaar mijn voornaamste hobby! Helaas heb ik door de tijd ook wel hier en daar blessureleed gehad, en heeft ook het corona-pandemie het lastiger gemaakt om echt fanatiek te trainen. Buiten de tijd dat ik in een paal klim, heeft een goede vriendin van mij, mij een paar jaar geleden geïntroduceerd in het modellen-werk. Inmiddels heb ik al aardig wat mooie modellen-projecten op mijn naam mogen schrijven en vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en via fotografie kunst te maken! Ik hoop dan ook at we via de ‘Art of Movement’ workshop weer met zijn allen prachtige kunst kunnen maken!

Workshop fotografieRiana Desager:

https://www.instagram.com/balleriana_/

Introductie: 

Mijn naam is Riana. Ik ben momenteel 23 jaar en ben beginnen dansen als 3-jarige. Ik heb altijd klassiek ballet gevolgd, vanaf mijn 12 jaar was dat in combinatie met jazzdans en later kwamen er ook afwisselend andere stijlen bij. Sinds de pandemie en mijn studies op de hogeschool staat alles op een veel lager pitje, en zijn het voornamelijk nog de wekelijkse jazzlessen die op de planning staan. Mijn passie voor ballet is echter gebleven en hierrond doe ik regelmatig al eens een fotoshoot.
Kort samengevat kan je zeggen dat klassieke dans de rode draad is doorheen mijn leven. Ik hoop hier dan ook nog jaren van te mogen genieten!

workshop fotografie

Foto: Marcexpeels Marieke Emmens 

https://www.instagram.com/mriek07/

Introductie:

Hoi, mijn naam is Marieke.
Sinds ik mij kan herinneren hou ik van dans, fantasie wezens, prachtige ruisende jurken a la Sissi en muziek maken.

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het maken van zelfportretten met als reden dat ik vaker kostuums en mooie jurken aan kon doen, die ik alleen maar droeg naar fantasyfestivals. Ik poseerde toen vaak met de skippykoe van mijn zoontje, die stond vooral symbool voor dat ik het leven niet al te serieus moet nemen en dat leverde best grappige plaatjes op. Nog steeds vind ik het super leuk om zelfportretten te maken en te experimenteren met de ideeen die in mij opkomen en dit doe ik nu ook steeds vaker door kleine filmpjes te maken.

Doordat ik vaker naar fantasyfestivals ging, leerde ik ook steeds meer fotografen kennen en begon ik ook meer model te staan. De combinatie van dans en fotografie is 1 van mijn favoriete onderwerpen.

workshop fotografie


Ilse Diepeveen

https://www.instagram.com/ilsjefiderilsje/

Introductie: 

Hoi, mijn naam is Ilse en ik ben opgegroeid met de klanken en de traditionele dansen uit de Balkan om mijn heen. Muziek en bewegen op muziek zijn hierdoor van kleins af aan al een belangrijke factor in mijn leven. Toen ik 16 was heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen met jazzballet. Hierna heb ook twee jaar klassieke balletles gehad, naast het volksdansen. Toen ik ging studeren vond ik het moeilijk om in mijn studentenstad een even leuke dansgroepen te vinden, totdat ik een proefles sportief paaldansen volgde, wat ook veel krachtsport elementen kent. Dit werd mijn nieuwe passie. Hierdoor kwamen andere dansvormen wel op een lager pitje te staan. Na verschillende blessures en wat heftige levensgebeurtenissen, kwam ik toch weer terug bij het dansen in vormen van dansmeditatie en ecstatic dance. Dansen is voor mij de ultieme vorm van expressie. Zoals de door mij bewonderde Lyall Watson schreef: “In dance the creator and the thing created, the artist and the expression,are one. Each participant is completely in the other. There could be no better metaphor for an understanding of the cosmos."


workshop fotografie

Foto by: Rene Mourik

Al overtuigd na het zien van alle mooie danseressen ? Schrijf je hier in 

Inschrijvingen

De Jurken: 

workshop fotografie

workshop fotografie

workshop fotografie


Is de Art of movement iets voor jou ? 

Schrijf je dan nu in en verzeker je plaats want ze zijn beperkt. 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x